De Opvang

De Opvang:De Opvang is gevestigd aan huis in de Corneliusstraat te Welberg in een rustige en kindvriendelijke buurt.

In de opvang word gebruik gemaakt van een opvangschriftje hierin kunt u belangrijke informatie schrijven over uw kind en worden de ontwikkelingen van uw kind genoteerd natuurlijk ook de belevenissen en avonturen van uw kind vermelden we in het opvangschriftje zodat u een leuk naslagwerk overhoud voor later.Regelmaat, structuur en rust zijn erg belangrijk voor kinderen dit bieden wij als opvang dan ook dagelijks d.m.v het gebruik van dagritme kaarten zodat de kindjes weten wat er allemaal op het programma van die dag staat.

Natuurlijk vinden wij speelplezier en gezelligheid ook erg belangrijk: lekker spelen in de speelhoek, knutselen, liedjes zingen en bij mooi weer lekker buiten spelen.

Ook word er met de kindje(s) aandacht besteed aan de jaarlijks terugkerende thema's zoals carnaval, de 4 seizoenen, sinterklaas en kerst.De kinderen die wij opvangen zijn in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. We verzorgen de dagelijkse behoeften van uw kindje(s) zoals eten, slapen en persoonlijke hygiene.

Ook doen we regelmatig uitstapjes in de buurt zoals, een bezoekje aan de speeltuin, lekker wandelen of de diertjes voeren.

Een leuke, gezellige en gezonde activiteit voor uw kindje(s).
Toilet en verschoon rondje:


De luiers voor uw kindje(s) worden door uzelf meegegeven, aangezien niet alle kindjes dezelfde maat hebben of merk gebruiken.

Verschoningsdoekjes zijn aanwezig bij de opvang, wanneer u liever uw eigen merk gebruikt deze gelieve dan mee te geven.


Als de kindjes er aan toe zijn wordt er op spelende wijze aan zijn of haar zindelijkheid gewerkt d.m.v. het potje/verkleiningsbril.

Het zindelijkheidskaartje is een leuke stimulans, na gebruik van het potje/verkleinimngsbril mogen ze een sticker plakken en is de kaart vol dan hebben ze een heus plas diploma en klien presentje verdient!